Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Čočková polévka
Popis produktu
- Jednoduchá, výživná a chutná polévka s vysokým podílem bílkovin, vlákniny a minerálů.
- Složení: voda, čočka (23 %), řepkový olej, čočková mouka, cibule, česnek, sůl kamenná, majoránka, pepř.
- Dvě porce jídla
- Záruka: 3 roky
- Hmotnost: 600 gramů
- Podle diety: SCD, Veganské jídlo, Vegetariánské jídlo
- Vynechat alergen: Ryby, Vejce, Ořechy, Laktóza, Celer, Sója, Hořčice
- Skladování: 1 - 30 °C
- Ohřev: 3-5 minut
- BEZ LEPKU
- Bez éček
Nutriční hodnoty na 100 gramů:
- Energetická hodnota: 758 kJ / 181 kcal
- Tuky: 10 g
- Nasycené mastné kyseliny: 0,8 g
- Sacharidy: 18 g z toho cukry: 2 g
- Bílkoviny: 7 g
- Vláknina: 3 g
- Sůl: 0,87 g
- Porce: 2
Snadná příprava:
Expres menu je zcela uvařené a tepelně zpracované. Příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
- Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřejte cca 3 min / 900 W v mikrovlnné troubě
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Expres menu se specializuje na výrobu trvanlivých jídel vlastní patentovanou metodou. Jídla jsou vyrobena v Česku. Není potřeba do jídel přidávat umělé konzervační látky, emulgátory nebo dochucovadla, protože se výrobky konzervují nejmodernější technologií sterilizace.
Hodnocení & recenze
0
Hodnotilo 0 uživatelů
Alternativní zboží
Tradiční krkonošská smetanová polévka uvařená z místních surovin, která vás překvapí svojí vydatností a lahodnou chutí.
Kulajda s liškami
Hutná svačinová polévka z červené řepy s kousky hovězího a vepřového masa dušeného na kořenové zelenině s bramborem a hlávkovým zelím, zjemněná smetanou.
Polévka Boršč
Opravdu vydatná polévka z hovězích drštěk, doměkka uvařených v hovězím vývaru na cibulovo-paprikovém základu.
Polévka dršťková
Vydatná svačinová polévka s kousky hovězího masa a brambor. Maso je orestované na cibulce a paprice, zalité hovězím vývarem. Polévka je dochucená majoránkou a česnekem.
Polévka gulášová
Svěží středomořská rajčatová polévka s rýží, olivovým olejem a bazalkou. Tato polévka je oblíbená u dětí a vegetariánů.
Polévka italská tomatová
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.