2 porce pikantní směsi čočky a kořenové zeleniny, která vyniká vyváženým nutričním složením s velkým podílem bílkovin a nízkým obsahem tuků.
Hovězí guláš
Popis produktu
- Pikantní směs čočky a kořenové zeleniny, která vyniká vyváženým nutričním složením s velkým podílem bílkovin a nízkým obsahem tuků
- Složení: hovězí maso přední (31 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, rýžová mouka, česnek, kukuřičná mouka, řepkový olej, rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), paprika mletá, sůl kamenná, majoránka, kmín, pepř
- Dvě porce jídla
- Záruka: 3 roky
- Hmotnost: 600 g
- Výběr masa: hovězí
- Skladování: 1 - 30 °C
- Ohřev: 3-5 minut
- BEZ LEPKU
- Bez éček
-
Nutriční hodnoty na 100 gramů:
- Energetická hodnota : 353,2 kJ / 84kcal
- Tuky: 3,1 g
- Nasycené mastné kyseliny: 1,59 g
- Sacharidy: 6,1 g z toho cukry: 0,9 g
- Bílkoviny: 7,9 g
- Vláknina: 0,67 g
- Sůl: 0,85 g
- Porce: 2
-
Snadná příprava:
Expres menu je zcela uvařené a tepelně zpracované. Příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby - Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
- Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min
- Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřejte cca 3 min / 900 W v mikrovlnné troubě
- Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.
Expres menu se specializuje na výrobu trvanlivých jídel vlastní patentovanou metodou. Jídla jsou vyrobena v Česku. Není potřeba do jídel přidávat umělé konzervační látky, emulgátory nebo dochucovadla, protože se výrobky konzervují nejmodernější technologií sterilizace.
Hodnocení & recenze
0
Hodnotilo 0 uživatelů
Alternativní zboží
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Krůta na slanině, LowCarb
Šťavnaté kousky masa z kuřecích stehen, dušené doměkka v omáčce na cibulovém základu se sladkou paprikou. Omáčka je zjemněná smetanou.
Kuře na paprice, LowCarb
Vepřová kýta a krůtí maso s omáčkou na uzeném špeku, s restovanou cibulkou, žampiony a česnekem. Pikantnost pokrmu dodávají feferonky a chilli.
Maso dvou barev
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
Rajská omáčka s hovězím masem
Lahodná smetanová omáčka z kořenové zeleniny a divokého koření, s křehkými plátky zadního hovězího masa špikovaného voňavou slaninou.
Svíčková na smetaně
Křehká roláda z hovězího masa ručně plněná okurkou, vajíčkem a uzeným špekem, s jemnou omáčkou z taženého vývaru, cibule a pepře.
Španělský ptáček
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.